PRAVILA ZA LOKALNE VOLITVE 2014

Avtor TV Kočevje , . objavljeno v Volitve 2014

V skladu z Zakonom o volilni in referendumski kampanji TVKOČEVJE.SI objavlja pogoje in način uredniške politike za predstavitev kandidatov, političnih strank in njihovih programov za lokalne volitve 2014.

Andrej Pengov Bitenc za poslanca

Avtor Jure Bradeško , . objavljeno v Državnozborske volitve 2011

pengovKandidata je predstavil predsednik občinske organizacije Vinko Zajec. Zbrane je s posnetka nagovoril predsednik stranke Karel Erjavec. Andrej Pengov Bitenc, po poklicu novinar, je solastnik in urednik Radia KAOS.

Poudarki iz prispevka: ohraniti pokojnine, zavzemanje za pravice iz socialnega varstva in človeka dostojno življenje.

PREDVOLILNO SOOČENJE

Avtor TV Kočevje , . objavljeno v Volitve 2014

V času gospodarske krize se v Sloveniji državljani soočamo z vse pogostejšimi razmisleki in vprašanji, kaj je potrebno storiti, da bo tudi v Sloveniji LES in njegova predelava ZGODBA O USPEHU.

Kaj bodo storili za Kočevsko

Avtor TV Kočevje , . objavljeno v Državnozborske volitve 2011

volitve_2011Kaj bodo kandidati za poslance v državnem zboru naredili za Kočevsko? Primerjajte glavne poudarke iz nastopov predstavnikov strank, ki kandidirajo na predčasnih državnozborskih volitvah in se odločite, komu boste namenili svoj glas.

Adis Kazič za poslanca

Avtor Jure Bradeško , . objavljeno v Državnozborske volitve 2011

kazi_hanek

Kandidata za državnozborske volitve je predstavil Matjaž Hanžek, predsednik Stranke za trajnostni razvoj Slovenije. Mag. Adis Kazič, nekdanji uslužbenec MNZ, direktor in podjetnik verjame v neizkoriščene potenciale na Kočevskem. Poudarki iz prispevka: cesta, vendar ne za izseljevanje, kmetijstvo, ovčereja in biomasa.

Ostale novice tega tedna