PRAVILA ZA LOKALNE VOLITVE 2014

Avtor TV Kočevje , . objavljeno v Volitve 2014

V skladu z Zakonom o volilni in referendumski kampanji TVKOČEVJE.SI objavlja pogoje in način uredniške politike za predstavitev kandidatov, političnih strank in njihovih programov za lokalne volitve 2014.

   PRAVILA ZA SPREMLJANJE PREDVOLILNE KAMPANJE 'LOKALNE VOLITVE 2014'

Spletna televizija TVKočevje.si bo kot neodvisna spletna televizija na svojem portalu www.tvkocevje.si spremljala predvolilno kampanjo 'Lokalne volitve 2014'. Predvolilno kampanjo 'Lokalne volitve 2014' bo spremljala v okviru profesionalnih novinarskih načel in v skladu z novinarsko etiko.

Skrbeli bomo za kar se da uravnoteženo predstavitev vseh kandidatov. O dolžini, vsebini in načinu predstavljanja bo uredništvo odločalo samostojno. V posebni podrubriki 'Lokalne volitve 2014' bodo obiskovalci spletne strani www.tvkocevje.si lahko spremljali predstavitev vseh kandidatov za župana Občine Kočevje, novosti glede volilne kampanje v kočevski občini in zakonska določila o lokalnih volitvah. 

Oglaševalske vsebine, ki bodo označene kot naročen oglas, bodo objavljene z navedbo naročnika. Za vse organizatorje kampanje veljajo enaki pogoji oglaševanja in cenik.

Za oglaševanje na spletni strani www.tvkocevje.si pišite na e-naslov:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Opomba: Kandidati oz. liste, ki bi menile, da so bile kršene njihove pravice v skladu z zakonom, imajo pravico do sodnega varstva, kot to določa zakon.

Cenik volitve 2014

Uredništvo TVKOČEVJE.SI, odgovorni urednik Igor Rančigaj